'Scouts Feyenoord én Ajax vrijdagavond aanwezig bij duel Anderlecht, twee spelers bekeken'

Scouts van Feyenoord en Ajax waren vrijdagavond aanwezig bij de wedstrijd in België tussen Zulte Waregem en Anderlecht (1-2). Dat meldt Het Laatste Nieuws. Het is niet helemaal zeker wie zij daar bekeken, maar vermoedelijk gaat het om middenvelders Yari Verschaeren (18) en Albert Sambi Lokonga (20), twee toptalenten van Anderlecht. 

Maar er is behoorlijke concurrentie: ook scouts van Manchester United, Internazionale, Arsenal, Sevilla, Atalanta Bergamo, AA Gent en Standard Luik waren aanwezig bij de wedstrijd tussen de nummer zes en de nummer tien van België. Mochten Verschaeren en Lokonga inderdaad in beeld zijn, wordt het voor de clubs niet makkelijk om ze aan te trekken. 

Verschaeren heeft een contract tot medio 2022, Lokonga verlengde afgelopen week zijn contract en ligt nog twee jaar vast. De twee voetballers zijn dit seizoen doorgebroken in de Jupiler Pro League. Vooral met Verschaeren gaat het hard: hij speelde inmiddels twee interlands voor België, waarin hij ook één keer wist te scoren.