Bijlow terug bij Feyenoord; Slot geeft niks prijs over doelman tegen Roma

Justin Bijlow keert terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord voor de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma. Arne Slot wilde op zijn persconferentie in aanloop naar dat duel nog niks prijsgeven over welke keeper er op doel zal staan in De Kuip donderdagavond.

De laatste wedstrijd die Bijlow keepte was eind januari tegen FC Twente (1-1). De doelman brak op de training een bot in zijn pols, maar kan nu weer aansluiten bij de selectie van de Rotterdammers. In de tussentijd stond Timon Wellenreuther op doel bij Feyenoord. Dit deed hij, ondanks een wat matig begin, niet onverdienstelijk. De laatste weken bewees hij steeds meer zijn waarde onder de lat bij de ploeg van Slot.

Laatstgenoemde wilde op de persconferentie nog niet zeggen wie er tegen AS Roma op doel zal staan: "Hij heeft nu twee weken meegetraind en is onze eerste doelman. Morgen zit hij bij de selectie, maar jullie zien morgenavond of hij gaat spelen. Als zijn vervanger het dramatisch had gedaan, dan hadden we het moment naar voren kunnen halen. Op het moment dat wij vinden dat hij zichzelf is en klaar is om te keepen, dan is hij onze eerste keeper."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers