Ronald de Boer fileert Feyenoorder na 'dramatisch' optreden in Emmen: "Leek echt nergens op"

Ronald de Boer is zich zondagmiddag kapot geschrokken tijdens FC Emmen - Feyenoord. Marcos Senesi, de man die deze zomer voor circa zeven miljoen werd gehaald, viel in de tweede helft in en debuteerde niet al te gelukkig. Bij de 3-2 van Luciano Slagveer zag hij er niet best uit. De Boer vond dat het nergens op leek, zo laat hij bij Fox Sports weten. 

"Ik weet niet wat Senesi heeft gedaan en wat het idee was om hem in te brengen... Dat leek echt nergens op. Iedereen had het over deze man, dat hij Botteghin wel even zou vervangen. Iedereen zei dat hij echt een aanwinst is. Wij twijfelden al heel ernstig, want waarom speelt hij niet als hij zo verschrikkelijk goed is? Ik begrijp nu dat Stam een beetje vraagtekens heeft."

Willem van Hanegem had ook meer van de Argentijn verwacht, maar weigert hem af te schrijven: "Ja, ik heb Marcos Senesi ook slecht zien spelen. Maar het is nogal flauw om die jongen na één helft af te branden. Dat is ongepast, vooral omdat hij in een elftal kwam dat totaal niet liep. Moet hij de boel dan in zijn eerste wedstrijd op sleeptouw nemen? Dat kun je niet van hem verwachten. Laten we hem even de tijd geven en hem dan beoordelen."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE! FC Emmen - Feyenoord: Doelpunten, hoogtepunten en samenvatting #EMMFEY’

Jaap Stam woest op zijn Feyenoord na 3-3 tegen FC Emmen

Lachen deze Feyenoorders om 3-2 achterstand tegen FC Emmen? "Het is gezellig op de bank"

Marcos Senesi maakt zijn debuut voor Feyenoord (en pakt binnen vijf minuten al geel)

Feyenoord-fans weten niet wat ze zien bij #emmfey (2-2): "Waardeloos weer, echt om te kotsen"

VIDEO: Feyenoord-fans bedekken uitvak bij FC Emmen met mooi spandoek

Terugblik: Kökcu maakte tegen FC Emmen zijn Eredivisie-debuut voor Feyenoord