Kökçü sluit niks uit: "Jongens zullen wel denken dat ik wegga"

Orkun Kökçü werd zondagmiddag kampioen met Feyenoord. Het was de zestiende landstitel in de historie van de club en de tweede prijs in de carrière van de Turkse aanvoerder van de Rotterdammers. De pas 22-jarige middenvelder lijkt deze zomer een mooie stap te kunnen gaan maken, maar zelf weet hij dat nog niet zo zeker.

"Of ik hier volgend seizoen weer zou kunnen staan? Dat sluit ik zeker niet uit", vertelt Kökçü aan ESPN. "Het zou ook niet slim zijn om nu al te zeggen dat ik wegga. Ik weet niet wat de toekomst brengt, maar dit zou wel een mooi moment zijn. De andere jongens denken vast: hij zal wel weggaan, maar dat dacht ik vorig jaar ook. Nu ben ik hier."

Smaakmaker binnen en buiten de lijnen

Kökçü was niet alleen een van de grote smaakmakers dit seizoen op het veld bij de Rotterdammers, ook bij de huldiging was hij de grote man. Zo zongen hij en Lutsharel Geertruida een aantal Feyenoord-liederen en liet hij zich na de huldiging van zijn beste kant zien samen met doelman Justin Bijlow

"We hebben een lang seizoen gehad en binnen de selectie wilden we deze prijs zeker wel pakken, ook al spraken we dat niet uit", stelt de Turkse international. "We zijn nu gewoon hartstikke blij. Het was een hele mooie ervaring op het bordes. Gewoon beleven en niet te veel nadenken. Ook mooi om daar met mijn familie te staan."