Feyenoord reageert op onthullingen boek Kuyt: "Kunnen ons absoluut niet vinden in zijn woorden"

Volgens Dirk Kuyt is zijn nieuwe boek geen afrekening met Feyenoord of Giovanni van Bronckhorst. Maandag verscheen 'Het geloof in succes', waarin Kuyt zijn laatste jaren in Rotterdam-Zuid beschrijft. Daarin uit hij kritiek op het Feyenoord dat hij aantrof bij zijn komst in 2015 en op de beslissing van hoofdtrainer Van Bronckorst om hem in het kampioensjaar uit het elftal te halen. 

Feyenoord liet maandag weten zich zelfs te distantiëren van enkele passages uit het boek. "Velen die er bij waren, onder wie de technisch directeur en de hoofdtrainer, herkennen zich nadrukkelijk niet in hoe sommige zaken volgens hem zijn verlopen. We gaan er verder niet op in", reageerde de club in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Wij koesteren vooral dat we samen kampioen zijn geworden."

Kuyt, die volgend jaar aan de slag gaat als trainer van Feyenoord onder 19, begrijpt niks van de ontstaande commotie. "Ik heb absoluut geen problemen met Van Bronckhorst. Ik denk dat het andersom ook goed is. We hebben veel respect voor elkaar", zegt de Katwijker in gesprek met RTV Rijnmond. "Maar ik heb wel een aantal keer aangegeven wanneer ik teleurgesteld was en wanneer Van Bronckhorst het goed deed."

De voormalig international van het Nederlands Elfltal benadrukt dat zijn boek is geschreven om een inzage te geven in zijn laatste periode bij Feyenoord. Na zijn terugkeer speelde Kuyt twee seizoenen in De Kuip, waarin hij de KNVB Beker won en landskampioen werd. "Ik denk dat het een boeiend en interessant proces is waar mensen een kijkje in de keuken van de topsport krijgen", omschrijft hij zijn boek. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl