Isimat-Mirin staat voor terugkeer in de Eredivisie

Volgens het Eindhovens Dagblad én De Gelderlander staat Nicolas Isimat-Mirin op het punt om terug te keren in de Eredivisie. Vitesse wordt naar verluidt de nieuwe club van de Fransman. In Arnhem zal de centrumverdediger herinigd worden met Phillip Cocu, waarmee hij drie maal landskampioen werd bij PSV. Isimat-Mirin is sinds de jaarwisseling clubloos nadat zijn contract bij Sporting Kansas City afliep.

Isimat-Mirin streek in 2014 neer in Eindhoven toen hij op huurbasis overkwam van AS Monaco. De Eindhovenaren veroverden dat seizoen het landskampioenschap met de Fransman in de achterhoede en besloten de verdediger voor 2,4 miljoen euro definitief over te nemen. Het avontuur voor Isimat-Mirin bij PSV hield op na 4,5 seizoen en drie landskampioenschappen. De Fransman werd voor 350,000 euro verkocht aan Besiktas, waar hij één seizoen speelde. Isimat-Mirin keerde vervolgens op huurbasis terug naar Frankrijk en verruilde in de winter van 2021 Turkije voor de Verenigde Staten. De verdediger kwam de afgelopen twee jaar uit voor Sporting Kansas City, waar hij in totaal 46 wedstrijden speelde.

Cultheld in Eindhoven

Isimat-Mirin groeide in Eindhoven uit tot publiekslieveling, mede dankzij zijn grappige interviews. De Fransman is nota bene naamgever van een van de meest bekende podcasts over PSV, namelijk de Peesjevee-podcast. Daarnaast zorgde de verdediger voor hilariteit tijdens interview met Jan-Joost van Gangelen, waarin de presentator hem wat Nederlandse woorden bij probeert te brengen, waaronder het woord 'snikheet'. De terugkeer van Isimat-Mirin zal betekenen dat de Eredivisie weer een grappenmaker rijker is. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl