Mino Raiola doet opmerkelijke onthulling in soap: "Ajax wil Kluivert niet verkopen"

Ajax wil Justin Kluivert niet verkopen. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola maandag tegenover het Italiaanse medium Calciomercato. Volgens de voetbalmakelaar is zijn 19-jarige cliënt klaar voor een stap naar een buitenlandse competitie, maar Raiola benadrukt dat de huidige situatie 'lastig' is. 

AS Roma zou nadrukkelijk in de markt zijn voor Kluivert. "Of Kluivert klaar is voor de Serie A? Je bent klaar voor een stap als je voelt dat je er klaar voor bent, maar dat is het probleem niet", zegt de geboren Haarlemmer in gesprek met het bovenstaande medium. "Ajax wil Kluivert niet verkopen, net als de andere parels die ze hebben. Ik vind het een erg lastige situatie. Niet alleen voor de clubs, maar voor iedereen."

Volgens Calciomercato zouden inmiddels ook Juventus en Internazionale belangstelling hebben in Kluivert. De jonge aanvaller heeft nog een éénjarig contract in de Arena, maar liet onlangs weten te willen vertrekken uit Amsterdam. Directeur Edwin van der Sar gaf onlangs toe dat Ajax na tien maanden wel klaar is met de onderhandelingen.