Elia snapt niets van keuze PSV'er: "Te goed voor Eredivisie"

Eljero Elia was zondagochtend te gast bij het programma Goedemorgen Eredivisie van ESPN en daar reageerde hij op de indrukwekkende start van Noa Lang in het shirt van PSV. De ex-prof is van mening dat de vleugelaanvaller naar een andere competitie had moeten gaan. 

"Ik vind hem te goed voor de Eredivisie", begint Elia. "De verwachtingen rondom hem ontstaan ook door hoe hij zich presenteert naar buiten toe. Wat hij allemaal bij Club Brugge heeft gezegd, dat hij graag naar het buitenland wilde. Maar dan gaat hij toch terug naar PSV, om de volgende stap naar de top te maken", om vervolgens toe te lichten waarom hij de keuze van de Oranje-international niet begrijpt. 

"De verwachtingen zijn heel hoog, maar eigenlijk is de Eredivisie te makkelijk voor hem. Dat vind ik, tenminste. Hij had eigenlijk gewoon naar een subtopper in het buitenland moeten gaan. Iets als Benfica, bijvoorbeeld. Maar PSV is een topclub en genoeg spelers zijn van PSV naar de absolute top gegaan, of net daar onder", besluit Elia. In de Nederlandse competitie was hij drie keer trefzeker in vier optredens.

Ook interessant