Verzameling knappe foto's van Sylvie Meis

De naam Sylvie Meis, de ex-vrouw van Rafael van der Vaart, wordt vaak ingetoetst op Google op zoek naar leuke, misschien wel mooie plaatjes van dit model. Nou wij begrijpen wel waarom. Wij verzamelden een paar mooie foto's van Sylvie, die na haar scheiding met Oranje-international Van der Vaart toch weer in het huwelijksbootje stapte. Niclas Castello, met wie ze sinds de zomer van 2019 samen is, mag ze tegenwoordig haar man noemen.

Man van Sylvie

De twee zouden eigenlijk in mei 2020 al trouwen, maar het coronavirus gooide toen roet in het eten. Uiteindelijk gaf ze in september vorig jaar in Florence haar ja-woord aan Niclas Castello. Al lijkt de kunstenaar niet genoeg te hebben aan alleen Sylvie. Het Duitse blad InTouch heeft screenshots in handen waarop te zien is dat Niclas zich zou hebben geschreven op een dating platform voor getrouwde mensen. Een soort Second Love zoals we dat in Nederland kennen. 

Nou ja, als je naar de afbeeldingen op Instagram kijkt snap je niet waarom hij verder kijkt toch?

Leeftijd

Overigens heeft Sylvie - geboren in april 1978 en 43 jaar - met Rafael een zoon Damiàn, die tegenwoordig met zijn vader en diens vriendin Estavana Polman in Denemarken woont waar zij handbalt. 

Instagram-foto's Sylvie Meis

WAG's

Nieuwsgierig naar andere spelersvrouwen of vriendinnen van voetballers, ofwel de WAG's? Bezoek onze snoepjes-pagina.

Feyenoord-doelman vertrekt