COMPLIMENTENREGEN! Ten Hag nog geliefder na open brief aan United-fans

Het Manchester United van Erik ten Hag won zondagavond de eerste prijs van het seizoen. De 'Red Devils' zitten ook nog in de Europa League en de FA Cup. Daarnaast zijn ze nog verwikkeld in een titelstrijd in de Premier League. Maandag richtte de trainer zich, met een open brief op de website van de club, naar de fans.

"Toen ik bij de club kwam, spraken we over de uitdagingen en het belang van het herenigen van deze spelersgroep met onze geweldige fans", begint Ten Hag. "Geloof me, dit team weet precies hoe belangrijk jullie zijn."

Wembley

"De sfeer die door jullie op Wembley werd gecreëerd was ongelofelijk. Gisteren zagen we het verlangen, de teamgeest en vastberadenheid die we eisen van iedereen die Manchester United vertegenwoordigt. Op Wembley voldeden we aan die eisen en kregen we onze beloning."

Bij deze beloning blijft het niet als het aan de Nederlandse trainer ligt: "We kennen allemaal het belang van prijzen in de geschiedenis van deze geweldige club. We zijn blij dat we deze trofee mee kunnen nemen naar Old Trafford, maar we zijn nog niet tevreden en zullen hier niet stoppen", vervolgt Ten Hag, die de rol van de fans benadrukt. "Weet dat jullie noodzakelijk zijn voor het succes van deze club en zijn doelstellingen. Laat gisteren een voorbeeld zijn van wat we kunnen bereiken als we allemaal 'united' zijn", sluit Ten Hag af.

Liefde van de fans

Op sociale media kan de open brief van de oefenmeester op veel complimenten rekenen. De fans van Manchester United laten merken dit gebaar van de Nederlander enorm te waarderen.

Lees hieronder de complimenten van Manchester United-fans aan Erik ten Hag:

"Ik heb zoveel respect voor deze man. Wat hij gedaan heeft voor de spelers, staf, fans en de club in zulke korte tijd is fantastisch! Ik kijk uit naar de sfeer op Old Trafford woensdag! Met deze man kunnen we alles bereiken!"

"Kan je nog meer van deze man houden? Hij heeft een hoge werkethiek en verwacht volledige inzet van zijn spelers en team. Ik hou van zijn enthousiasme. Er komen mooie tijden aan."

"Briljant hoe hij de fans aanspreekt zoals hij hier doet. Hij weet precies hoe hij de band met de supporters op moet bouwen. Dit hebben we gemist sinds Sir Alex Ferguson."

"Hij is een echte! Ik heb nog nooit zoveel van iemand gehouden (behalve Sir Alex) maar ik kan je vertellen dat ik elke dag meer van deze man hou!"