PSV-aanwinst hoopt niet op tweeluik met Rangers: "Zou een moeilijke wedstrijd zijn..."

PSV heeft wederom toegeslagen op de transfermarkt en een huurovereenkomst met Bayern München over de komst van Marik Tillman. De aanvallende middenvelder moet Xavi Simons doen vergeten in het Philips Stadion en denkt een goede match te zijn met de Eindhovenaren.

"Het is een geweldig gevoel om hier te zijn. Ik heb natuurlijk vorig seizoen tegen jullie gespeeld (met Rangers FC, red.) en ik vind de club geweldig. Ze hebben ook geweldige fans en het is gewoon leuk om hier te zijn", klinken de eerste woorden van de Amerikaan. Al snel blijkt dat Peter Bosz belangrijk was in zijn keuze. "Zijn manier van spelen en speelstijl past bij mij en ik wil het team gaan helpen."

"Ik ben een creatieve speler", vervolgt de nieuwe nummer tien van PSV. Ricardo Pepi en Tillman zijn beide Amerikaans-international, maar spraken niet met elkaar en wat volgt is een opvallende naam. "Hij is een nieuwe speler dus ik laat hem zijn ding doen. Ik heb met Matthijs de Ligt gesproken omdat hij onder deze trainer heeft gespeeld."

Na de klinkende zege van PSV tegen Sturm Graz lonkt wederom een cruciaal tweeluik met Rangers FC en dat is de vorige werkgever van de middenvelder. "Het zou een moeilijke wedstrijd zijn. Ik genoot van mijn tijd daar. Maar het was op huurbasis en Bayern besloot me terug te halen. En nu ben ik hier. Ik probeer altijd te winnen en dat zal dan niet anders zijn", besluit hij.