'FC Midtylland kreeg 'nee' van Vertessen, aanvaller wil alleen verkassen naar grotere club'

Yorbe Vertessen was op bezoek bij Vitesse de absolute man van de wedstrijd aan Eindhovense zijde, want door een doelpunt en een verdiende strafschop wist de ploeg van Peter Bosz een 1-0 achterstand om te zetten naar een 1-3 zege. Voetbal International maakte zondagavond melding van interesse uit Denemarken.

FC Midtylland is namelijk enorm onder de indruk van de Belgische aanvaller, die vorig seizoen op huurbasis voor Royale Union Saint-Gilloise speelde, maar Vertessen heeft geen oren naar een vertrek uit Brabant. Dat wil niet zeggen dat een transfer onbespreekbaar is, maar hij wil enkel en alleen de overstap maken als een grotere club aanklopt in het Philips Stadion.

Daarnaast is het nog maar de vraag of de clubleiding van PSV überhaupt mee wil werken aan een overstap, omdat de voorhoede niet overbezet is. Momenteel zijn alle posities dubbel bezet, maar Anwar El Ghazi zou denken aan een vertrek en dat betekent nog minder keuze in de voorhoede. Vertessen zit dan ook 'gewoon' in het vliegtuig maandagochtend als de Eindhovenaren afreizen naar Glasgow.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers