Leonne Stentler zorgt voor hilariteit bij Vandaag Inside met suggestie voor Ajax: "Laten we gewoon normaal blijven doen"

Ajax maakte donderdag bekend dat het seizoen wordt afgemaakt met John Heitinga voor de groep, waarbij Dwight Lodeweges zal worden toegevoegd aan de technische staf. Eerder deed Leonne Stentler bij RTL Nieuws weten dat zij Sarina Wiegman op termijn de ideale nieuwe coach vond voor de Amsterdammers. Deze suggestie zorgde voor hilariteit aan tafel bij Vandaag Inside: "Laten we nou gewoon allemaal normaal blijven doen", reageerde René van der Gijp toen hij werd geconfronteerd met de suggestie van Stentler.

Stentler schoof in gesprek met RTL Nieuws Sarina Wiegman naar voren als coach van Ajax op termijn. De Nederlandse voetbalcoach kroonde zich met het Engelse vrouwenelftal tot Europees kampioen vorig jaar. "Als je kijkt naar haar kwaliteiten en wat ze heeft bereikt, denk ik dat ze het zeker in zich heeft om een topteam in het mannenvoetbal te coachen", stelde de analiste. Van der Gijp en Derksen kunnen niets met de suggestie van Stentler: "Laten we nou gewoon allemaal normaal blijven doen", reageert Van der Gijp, terwijl Derksen zich ergert aan de analiste zelf: "Ik word heel moe van dat meisje. Wat een betwetertje is dat", aldus de analist bij Vandaag Inside.