Ergernis bij Ajax om boek over Appie Nouri: "Vertrouwelijke onderhandelingen tot in detail beschreven"

Het zit Ajax niet lekker dat het boek over Abdelhak Nouri allemaal vertrouwelijke informatie bevat over de moeizame onderhandelingen tussen de Amsterdammers en het kamp Nouri. In Een onvervulde droom​ komen kwesties aan de orde die Ajax liever alleen met de familie Nouri had besproken en dat leidt tot ergernis.

Vertrouwenspersoon

De Telegraaf schrijft: dat zowel De Wereld Draait Door-uitzending als het boek over Nouri voor irritaties hebben gezorgd: "In de genoemde uitzending zei auteur en vertrouwenspersoon Khalid Kasem dat beide partijen er niet uitkomen. Kan het niet goedschiks, dan moet het helaas kwaadschiks. Binnen Ajax is er de irritatie dat allerlei vertrouwelijke onderhandelingen tot in detail in het boek bleken te zijn beschreven."

Compensatie

Dat Ajax het contract van Abdelhak Nouri maandag niet verlengde, zou puur en alleen zijn zodat er een financieel gunstige deal kan worden getroffen: "Ajax streeft er alsnog naar om tot overeenstemming te komen over een passende compensatie. Het zou in de geest zijn van de hoofdrolspeler zelf, want Nouri is een verbinder. Juist door zijn contract nu niet te verlengen, zou een fiscaal gunstigere regeling kunnen worden getroffen."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl