Feyenoord wil niet meewerken aan interesse in Geertruida: ‘Gaan er niet eens op in’

Eerder werd bekend dat Lutsharel Geertruida in de nadrukkelijke belangstelling staat van RB Leipzig. Feyenoord wil echter niet meewerken aan een transfer, alleen bij de absolute hoofdprijs wil de club gaan nadenken over een vertrek. Dit meldt Marcel van Kraan in de Kick-Off podcast van De Telegraaf.

RB Leipzig zou 20 miljoen euro hebben geboden op de manstopper van Feyenoord. Een bijzonder laag bedrag, zo noemt Van Kraan. Vooral omdat Jurriën Timber van Ajax, voor 40 miljoen euro naar Arsenal vertrekt. “Feyenoord gaat er nog niet eens op in. En Timber is geen basisspeler bij Oranje en Geertruida wel. Dus denkt Feyenoord: moeten wij Geertruida voor de helft van Timber verkopen?”

RB Leipzig wist deze zomer al voor 130 miljoen euro aan spelers te verkopen. Met dit gegeven in het achterhoofd weet Feyenoord dat de club meer te bieden heeft. “Hij heeft drie maanden geleden bijgetekend. Hij is meer salaris gaan verdienen en behoort tot de best betaalde spelers van Feyenoord. Dus ze gaan er niet op in.”

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers