'Fenerbahçe lijkt Szymanski voor neus Feyenoord weg te kapen'

De transfersoap rondom Sebastian Szymanski gaat nog even door. Eerst zou hij wel terugkeren naar Feyenoord, toen weer niet, toen weer wel en nu weer niet. Volgens de Turkse journalist Yağız Sabuncuoğlu heeft Fenerbahçe nu een concreet bod gedaan bij Dinamo Moskou voor de Poolse aanvallende middenvelder.

Szymanski wordt in Istanbul gezien als de vervanger van Arda Güler. Het jonge Turkse talent vertrok naar Real Madrid. Donderdag werd duidelijk dat Fenerbahçe de Pool graag over wilde nemen van Dinamo Moskou. Nu blijkt dat ze ook al een bod hebben gedaan. Dinamo zou zo'n 20 miljoen voor Szymanski willen ontvangen. Poolse journalist Tomasz Włodarczyk meldt dat het om een openingsbod van 10 miljoen gaat.

De 24-jarige Pool werd vorig seizoen door Feyenoord gehuurd van Dinamo Moskou. Daarin maakte hij indruk. In totaal speelde hij 40 duels voor de Rotterdammers, waarin hij tien keer scoorde en zeven assists gaf. Het mooiste doelpunt daarvan was die uit in Deventer, toen de linkspoot de bal van ver strak in de kruising schoot.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers