Deze talenten zitten volgens Frank de Boer al bij EK-selectie: ’75 procent staat vast’

Het jaar 2021 is aangebroken en dat betekent dat het EK voetbal dan eindelijk van start gaat. Het EK, dat in 2020 al had plaats moeten vinden, werd uitgesteld. Hierdoor hebben jonge spelers langer de tijd gekregen om zich in de kijker te spelen. Bondscoach Frank de Boer laat weten dat zijn selectie al voor ‘zo’n 75 tot 80 procent vast staat’.

“We hebben een hoop jonge spelers, die op een hoog niveau spelen en aan de deur kloppen. Alleen kunnen ze niet allemaal mee", zegt De Boer in De Telegraaf. Voor een aantal jonge spelers staat al vast dat zij meegaan naar het EK.

“Jongens als Donyell Malen, Steven Bergwijn, Calvin Stengs, Owen Wijndal en Teun Koopmeiners zitten er al bij. Mohamed Ihattaren, van wie ik geloof dat hij een grote speler wordt in de toekomst, heb ik al geselecteerd.” Naast deze talenten mogen er nog eens zes hopen op een plek in de selectie. “Dan laten ook Ryan Gravenberch, Sven Botman, Cody Gakpo, Mitchel Bakker en Justin Kluivert nog eens van zich horen." 

Naast de bekende talenten, houdt Oranje nog een talentvolle speler in de gaten. De 23-jarige Jerdy Schouten is erg belangrijk bij Bologna en heeft zich in de kijker van het Nederlands Elftal gevoetbald. “"Die doet het heel goed in de Serie A. Van Maarten Stekelenburg, mijn assistent, krijg ik regelmatig clipjes van hem te zien."

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl