Transfernieuws PSV: 'Arias vertrekt, Dumfries en Angelino zo goed als binnen'

PSV kan Santiago Arias deze zomer niet behouden. Volgens het Eindhovens Dagblad is een vertrek van de Colombiaan '99 procent zeker'. De Italiaanse topclubs Juventus en Napoli zouden serieuze belangstelling hebben in de 26-jarige rechtsback. 

PSV verlangt tussen de tien tot vijftien miljoen euro voor Arias, die in Eindhoven nog een contract heeft tot de zomer van 2019. Voorlopig heeft nog geen club zich officieel gemeld, maar de landskampioen is al druk bezig met een opvolger. 

Nieuwe backs 

Denzel Dumfries (22) staat op de nominatie om PSV te versterken. De club onderhandelt al een tijdje met SC Heerenveen over een transfer, en inmiddels zou er bijna een akkoord zijn bereikt. Er wordt nog gesproken over een doorverkooppercentage, schrijft het Eindhovens Dagblad. PSV betaalt ongeveer vijf miljoen euro voor de rechtsback. 

Ook de komst van Angelino (21) is volgens het bovenstaande medium een kwestie van tijd. De Spanjaard van Manchester City, die het afgelopen seizoen op huurbasis speelde voor NAC Breda, wil dolgraag naar PSV. Zijn huidige werkgever zou akkoord gaan met een transfer bij een transfersom van vijf miljoen euro.