'PSV moet alle zeilen bijzetten om groot talent in Eindhoven te houden'

De transferwindow is geopend en dat betekent dat de geruchtenmolen op volle toeren draait, maar ook dat clubs actie gaan ondernemen richting gewilde spelers. Isaac Babadi, één van de grootste talenten uit de eigen jeugdopleiding, geniet interesse van een aantal buitenlandse clubs.

Dat brengt het Eindhovens Dagblad naar buiten. De namen van Premier League-clubs Brentford, Everton, Crystal Palace en Brighton & Hove Albion worden genoemd, maar ook een overstap naar Eintracht Frankfurt behoort tot de mogelijkheden. De basisspeler van Jong PSV kan uit de voeten op het middenveld, maar speelt bij voorkeur op de flanken in de voorhoede. De achttienjarige Nederlander wil PSV graag behouden, maar er is nog geen nieuw voorstel gedaan en dat terwijl zijn contract nog maar een looptijd heeft van één jaar.

Het heeft er alle schijn van dat er duidelijkheid komt nu de Eindhovenaren beschikken over een nieuwe hoofdtrainer, namelijk Peter Bosz. Zijn stem is ook van belang voor Babadi, want hij wil graag blijven en ervaring op gaan doen in de hoofdmacht van de Brabanders.  'Niet om daar direct basisspeler te zijn, maar wel om mee te trainen en daar kansen af te dwingen', aldus het ED

Feyenoord-doelman vertrekt