Wellenreuther helpt Feyenoord aan oefenzege op Club Brugge met twee gestopte strafschoppen

Feyenoord heeft ook zijn tweede wedstrijd in de voorbereiding gewonnen. Op Sportpark Smitshoek in Barendrecht won de ploeg van Arne Slot woensdagmiddag met 2-0 van Club Brugge.

De Rotterdammers begonnen met een sterke formatie aan het duel met de Belgen. Zo verschenen onder anderen Justin Bijlow, debutant Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer aan de aftrap. Na 35 minuten opende Danilo de score voor Feyenoord. Drie minuten later verdubbelde Igor Paixão de voorsprong.

Na rust kwamen elf andere spelers het veld in, onder wie Thomas van den Belt, Yankuba Minteh en Timon Wellenreuther. Laatstgenoemde eiste een hoofdrol op door twee (!) strafschoppen te keren.

Opstelling Feyenoord eerste helft: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Dilrosun, Danilo, Paixão

Opstelling Feyenoord tweede helft: Wellenreuther; Benita, Kasanwirjo, Hendriks, Lopez; Milambo, Van den Belt, Sauer; Minteh, Bullaude, Jahanbakhsh

1-0 van Danilo

2-0 van Igor Paixão