Legioen zet kledingsponsor Castore in het hemd; fans delen wastips

Eerder werd al bekend dat de Feyenoord-supporters absoluut niet te spreken zijn over de huidige kledingsponsor van de stadionclub, namelijk Castore. Het kledingmerk is met ingang van dit seizoen de leverenacier van de kledij, maar als het aan de supporters ligt, is dat snel weer afgelopen.

Volgens RTV Rijnmond zijn de fans vooral ontevreden over de lange levertijden dat het merk hanteert, maar is de kwaliteit van het geleverde materiaal ook niet goed. Bedrukking zou snel los laten of überhaupt zonder letters geleverd worden. "Een overgang gaat, gezien de omvang van zo'n operatie, altijd wel met wat opstartproblemen gepaard", reageerde een woordvoerder van Feyenoord op de kritiek.

Wastips van Het Legioen

Op social media is een hoop kritiek te vinden en zoals kameraden altijd doen, helpen zij elkaar met allerlei tips om volop te kunnen blijven pronken en genieten van de Feyenoord-merchandise. 'Hoop geld voor B-spullen', 'Doe mij maar Adidas' en 'Het is een regelrechte ramp', zo valt te lezen op supportersplatform I Like Feyenoord. Castore is ook kledingsponsor bij Rangers FC, Wolverhampton Wanderers, Newcastle United, Aston Villa, Sevilla, UD Alméria, Charlton Athletic, Salford City, Genoa, Bayer Leverkusen, FC Twente, FC Utrecht, Union Sint-Gilles, OGC Nice en Athletic Club.