Sidemen en influencers halen ruim 2 miljoen op met potje voetbal

De liefdadigheidswedstrijd van de Sidemen en YouTube All-Stars heeft een bedrag van meer dan twee miljoen pond opgebracht. De influencers namen het afgelopen zaterdag in het stadion van West Ham United tegen elkaar op. Vorig jaar werd er ruim één miljoen pond opgehaald.

In het team van de Sidemen was er naast de vaste groep van influencers KSI, Miniminter, W2S, Vikkstar123, Behzinga en Zerkaa ook plek voor Manny, TBJZL, Callux, Lazarbeam, Calfreezy, Randolph, Tareq en rapper JME. In het team van de YouTube All-Stars zagen we een hoop bekende gezichten die zelfs ook niet vies zijn van een balletje trappen, zoals IShowSpeed, ChrisMD en Theo Baker. Maar ook grote namen als Mr. Beast, Kai Cenat en Chunkz namen deel uit van het team.

Hilarische beelden: Speler zet scheidsrechter te kakken voor 60.000 man publiek

Sidemen Charity Match

In Londen eindigde het potje voetballen in een 8-5 overwinning voor het team van de Sidemen, waar Manny met drie doelpunten de grote man was. Het doel van de wedstrijd was om zo veel mogelijk donaties op te halen voor het goede doel. Na de wedstrijd onthulde de Sidemen dat er ruim 2,4 miljoen pond was opgehaald.