Foto's: Mikky Kiemeney, de verloofde van Frenkie de Jong

Mikky Kiemeney kennen we natuurlijk allemaal als het beeldschone liefje van voormalig Ajax-speler Frenkie de Jong met wie ze al een tijdje een relatie heeft. De middenvelder van FC Barcelona en het Nederlands Elftal kent een uitstekende periode en met zo’n vriendin aan zijn zij, begrijpen wij dat wel. Alles wat je over Mikky wilt weten, lees je hier. Over de voetballer Frenkie en zijn vriendin. 

Instagram

Onlangs startte Mikky haar eigen kledinglijn en heeft het zelf dus ook druk genoeg. De onderneemster heeft het er maar druk mee. Want naast haar eigen merk is ze ook zeer actief op Instagram. Kijk mee en geniet van deze WAG.

Hoe Mikky en Frenkie de Jong elkaar leerden kennen

Mikky en Frenkie leerden elkaar kennen op school. "We zaten allebei op het Koning Willem II College in Tilburg", vertelt Mikky tegenover FHM. "Daar is een groep waar alle topsporters bij elkaar zitten. Ik hockeyde altijd op hoog niveau en Frenk voetbalde bij Willem II. Hij was altijd best wel klein en hij viel me nooit echt op. Hij is ook een jaar ouder dan ik, dus we zaten ook niet in hetzelfde jaar.

Samen op school

"Op een moment waren er nieuwe teamfoto’s uit en toen had ik iets gezegd van ‘Zit hij ook bij ons op school? Dat is wel een leuke jongen’. Ik had niet gezien dat een jongen uit Frenkie z’n klas naast ons stond, dus hij had natuurlijk gelijk verteld aan Frenkie dat ik hem knap vond. Vet overdreven want ik had dat nooit zo gezegd. Diezelfde avond kreeg ik een berichtje op Facebook of hij m’n nummer mocht. De eerstvolgende keren dat we elkaar tegenkwamen op school was super ongemakkelijk, haha." Maar ze vielen dus al snel voor elkaar.

Frenkie en Mikky gaan trouwen

Met succes heeft Frenkie de Jong zijn liefde Mikky ten huwelijk gevraagd.

Leeftijd Mikky Kiemeney

Mikky Kiemeney is vooral bekend als de vriendin van profvoetballer Frenkie de Jong. Maar ze heeft zelf ook een eigen kleding bedrijf opgestart, genaamd MIKKY KI. Mikky Kiemeney is op 17 april 1998 geboren in Hilvarenbeek

Mikkey openhartig over haar relatie met Frenkie de Jong

In Gossip besprak ze eerder met vlogger Anna Nooshin verschillende roddels:

1. Mikky is eigenlijk alleen maar samen met Frenkie voor het geld en de fame

2. Mikky laat haar eigen leven volledig vallen om mee te gaan in het leven van Frenkie

3. De geruchten gaan dat Mikky een eigen Youtube kanaal gaat beginnen

4. Mikky zou de huidige vriendin van Mattijs de Ligt totaal niet mogen

5. Verschillende andere 'voetbalvrouwen' vinden Mikky niet aardig en hebben moeite met haar

6. Heel veel mensen hebben het idee dat Mikky heel arrogant is

7. Mikky zou veel moeite hebben met de aandacht die haar vriend krijgt en kan dan ook best jaloers zijn

8. Voordat Mikky met Frenkie samen was, is ze nog met heel veel andere voetballers geweest

9. Hoe ze met Frenkie in een relatie is beland

Video, Filmpje

FHM500: Mikky Kiemeney uitverkozen tot WAG van het Jaar 2018

AnneKee Molenaar

Oud-ploeggenoot van Frenkie de Jong bij Ajax en teammaat bij Oranje, Mathijs de Ligt heeft een relatie met AnneKee Molenaar. Andere spelersvrouwen en vriendinnen van voetballers, vind je op de snoepjes-pagina

Feyenoord-doelman vertrekt