'Feyenoord pakt door na Stengs-deal en maakt prioriteit van aanvaller'

Feyenoord wil na het binnenhalen van Calvin Stengs doorpakken op de transfermarkt. De Rotterdammers zijn alweer bezig met 'de volgende prioriteit'.

Volgens het doorgaans goed geïnformeerde 1908 heeft Feyenoord de volgende prioriteit gelegd bij het vastleggen van Luka Ivanusec. De Stadionclub gaat naar verluidt verdere toenadering zoeken met zijn club Dinamo Zagreb. Feyenoord hoopt de komst van de veertienvoudig Kroatisch international spoedig af te ronden.

Ivanusec speelde in de jeugd van NK Varazdin en Lokomotiva Zagreb. In de zomer van 2019 maakte de flankspeler voor 3 miljoen euro de overstap naar Zagreb. In 167 optredens was hij goed voor 32 doelpunten en 18 assists. Volgens Transfermarkt ligt zijn huidige marktwaarde op 12 miljoen euro.

Feyenoord is niet de enige club die geïnteresseerd is in de diensten van Ivanusec. Ook Olympique Marseille zou zich hebben gemeld voor de Kroaat, zo meldde de Franse sportjournalist Abdellah Boulma afgelopen weekend. Eerder werd bekend dat Ivanusec ook in de belangstelling staat van Real Mallorca, VfL Wolfsburg en Fiorentina.

Ook interessant