Wat een blunder! Sebastien Haller niet op spelerslijst Ajax voor Europa League; mist duels tegen Lille

Sébastien Haller mist op de spelerslijst van Ajax voor de knock-out-fase van de Europa League. De recordaankoop kan daardoor mogelijk het komende half jaar niet in actie komen voor Ajax in het Europese toernooi.

"Het klopt inderdaad dat Haller niet op de spelerslijst van de Europa League staat", zegt een woordvoerder van Ajax tegenover Nu.nl. "We zijn met de KNVB en de UEFA aan het uitzoeken waar het is misgegaan."

Mocht blijken dat de fout bij Ajax ligt, dan kan Haller de hele tweede seizoenshelft niet deelnemen aan de Europa League namens Ajax. Als de fout bij de KNVB of UEFA ligt is het mogelijk dat de spits alsnog op de spelerslijst wordt geplaatst. Duidelijk is in ieder geval wel dat hij het tweeluik met OSC Lille gaat missen. 

De naam van Oussama Idrissi staat wel op de lijst met spelers die is ingediend bij de KNVB en UEFA. De aanvaller werd maandag op huurbasis overgenomen van Sevilla. 

Ajax speelt donderdag 18 februari de uitwedstrijd tegen OSC Lille, waarna een week later in de Johan Cruijff ArenA de return op het programma staat. 

Feyenoord-doelman vertrekt