Verstandelijke beperkte Feyenoord-fan krijgt klappen van boze PSV'er (WTF-VIDEO)

Na de wedstrijd in de Johan Cruijff-schaal heeft een Feyenoord-supporter Ritchie, een jongen met een verstandelijke beperking, een klap gekregen van een boze PSV'er. De pleegzoon van wethouder Theo Maas uit Someren is een groot Feyenoord-supporter en was samen met een mede Feyenoorder te gast in het Philips Stadion. Toen de Rotterdammers het duel na strafschoppen wisten te winnen was Ritchie dolblij. Alleen was een PSV-fan minder blij met de juichende Feyenoord-supporter op de PSV-tribune...

De beslissende strafschop

Na de beslissende penaltys van Jordy Clasie barsten Ritchie en zijn mede Feyenoord-vriend Kjell in juichen uit. De twee fans zijn dolblij en vieren de winst van de Johan Cruijff-schaal. Een PSV-fan is minder blij met hun aanwezigheid en Ritchie krijgt een klap van een boze PSV'er. Ritchie barste in tranen uit en hij deed samen met zijn vader aangifte bij de politie. De dader is gelukkig aangehouden. 

📹
Check hier de weerzinwekkende beelden van het incident 👇

Reactie PSV

PSV-woordvoerder Thijs Slegers betreurt het voorval. De club heeft er samen met onder meer de KNVB alles aan gedaan om de veiligheid in het stadion te garanderen. Voor 98 procent is dat volgens hem gelukt. ,,Alleen in dit geval niet. Maar ook de vuurwerkgooiers in het Feyenoordvak veroordelen wij. We gaan er alles aan doen om de daders te pakken", citeert ad.nl.

De voetbalzaterdag eindigde tenslotte nog positief voor Ritchie en de familie Maas. Na afloop mochten ze op de foto met Robin van Persie en Giovanni van Bronkhorst.