Hoe staat Ajax ervoor richting Vojvodina-uit?

Ajax won vorige week de heenwedstrijd in eigen huis tegen FK Vojvodina Novi Sad met 1-0. Dat geeft een goede uitgangspositie voor de uitwedstrijd die donderdag in Servië wordt gespeeld. Gaat Ajax naar de volgende voorronde?

OddsBeater, het vergelijkingsplatform voor sportweddenschappen, neemt je in dit artikel mee langs de bookmakers en zoekt de leukste weddenschappen voor je uit!

Pak €77 aan Free Bets en meer!

Voordat we onze voorspellingen gaan delen willen wij eerst even de volgende aanbiedingen aan je voorleggen. De bookmakers stunten met mooie promoties en jij kunt hier maximaal van profiteren. Maak een account aan bij de bookmakers en pak die prachtige welkomstaanbiedingen mee!

- Bookmaker BetMGM geeft je 5 Free Bets van totaal €50 als je een weddenschap plaatst van €10. 

- Bij bookmaker 711 kun je maar liefst €77 aan Free Bets claimen als je een weddenschap plaatst van €10. 

- Bij JACKS.nl maken ze het helemaal bont! Krijg een Free Bet met een maximale waarde van €100 ter hoogte van je eerste weddenschap. 

- Dan hebben we ook nog ZEBet in de aanbieding. Ook hier kun je tot €100 aan Free Bets claimen!

Hoe staat Ajax ervoor?

Na de zuinige 1-0 zege van Ajax op Vojvodina van vorige week, is het aan de ploeg van Francesco Farioli om de klus vandaag te klaren. De Amsterdammers hebben wonnen de wedstrijd in de Johan Cruijff Arena dankzij een knappe kopbal van Branco van den Boomen. Ondanks het feit dat de Serviërs echt wel een paar kansjes kregen, kunnen we niet anders zeggen dan dat de zege verdiend is. Klaart Ajax dit klusje in de TSC Arena. 

Er gebeurden de afgelopen dagen relatief veel op De Toekomst. Allereerst keerden de Ajacieden Steven Bergwijn en Brian Brobbey terug na een vakantie van ongeveer 2,5 week. Beide spelers waren actief namens Nederland op het EK 2024 en sloten hierdoor later aan. Door de grootte van de spelersgroep en het gebrek aan geld moesten er bepaalde knopen worden doorgehakt. Hierdoor zijn Benjamin Tahirovic, Silvano Vos, Borna Sosa en Owen Wijndal niet meer welkom op de training van het eerste elftal. Zij zullen hun heil ergens anders moeten gaan zoeken. 

Tegenstander Vojvodina kan terugblikken op een zeer rustig weekje. Na de wedstrijd in Nederland vloog de ploeg terug naar Novi Sad, waar de ploeg kon rekenen op een vrij weekend. En dat terwijl de Servische competitie toch echt al begonnen is. Zijn de mannen van trainer Bandovic volledig uitgerust om te profiteren van een ultieme heksenketel? Hier komt onze Vojvodina-Ajax voorspelling. 

Wat denken de bookmakers?

Ajax is de grote favoriet voor deze wedstrijd. Een overwinning van Nederland levert je slechts een quotering op van 1,65 bij bookmaker BetMGM, en dat is wat ons betreft de moeite niet waard. 

Wij denken dat Ajax weer een weekje verder is en dat het hierdoor achterin net weer wat beter staat. En dat terwijl er in de voorbereiding al zo weinig tegentreffers worden geïncasseerd. Wij gaan hierdoor voor een zege voor de Amsterdammers zonder dat Remko Pasveer hoeft te vissen. Ajax wint zonder tegendoelpunt levert je bij bookmaker 711 een quotering van 3,20 op. 

Carlos Forbs gaat scoren!

Ajacied Carlos Forbs is een van de Ajax-spelers die de voorbereiding een goede indruk heeft achtergelaten en mede hierdoor mag blijven in de hoofdstad. Hij scoorde tegen onder andere Olympiakos. Wij denken dat Vojvodina vandaag wat meer gaan aanvallen, waardoor er ruimte ontstaat voor de rappe aanvaller. Met een Portugese treffer als gevolg. een doelpunt van Carlos Forbs levert je bij bookmaker BetMGM een quotering van 2,60 op. 

Over OddsBeater 

OddsBeater.nl is dé website als het gaat om wedden op sport. Je kunt de quoteringen van de verschillende bookmakers vergelijken, voorbeschouwingen lezen inclusief wedtips, alles vind je op de website van de OddsBeater. 

*De genoemde quoteringen zijn momentopnames. Quoteringen kunnen op elk moment wijzigen, dus kijk voor de actuele quoteringen op de website van de bookmaker. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers