Kramer kraakt Ajax-publiek: "Worden pas lawaaierig als ze voorstaan"

Michiel Kramer liet zich na afloop van de verloren uitwedstrijd tegen Ajax kritisch uit over het aanwezige publiek in de Johan Cruijff ArenA. De aanvaller maakte nog een doelpunt in de eerste helft, maar dat bleek achteraf tevergeefs.

Het doelpunt van RKC kwam tot stand door volop geblunder in de achterhoede van de ploeg van John van 't Schip en na afloop blikt de captain van de Waalwijkers terug op zijn doelpunt in Amsterdam. "Iedereen gleed een beetje door elkaar heen. Daarna vond ik het vrij stil hier, dus dat hebben we goed gedaan. Uiteindelijk was het te weinig voor een resultaat", aldus een realistische Kramer.

Dat de Nederlander niet bij iedere voetbalfan goed in de markt ligt, is geen geheim. Met de supporters van Ajax heeft hij echter helemaal niks en dat geldt andersom ook zo, daardoor kan hij het niet laten om toch een sneer uit te delen. "Hier worden ze pas lawaaierig als ze voorstaan, hè? Dat is ook met de staf zo: de staf wordt ook pas actief als ze voorstaan. Dat vind ik altijd een beetje opvallend."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers