Derksen pakt Mislintat aan: "Regeren is vooruitzien"

Johan Derksen heeft in Vandaag Inside zijn verbazing uitgesproken over het feit dat Ajax geen actie heeft ondernomen om Andries Noppert naar de Johan Cruijff Arena te halen. Volgens de analist ontbreekt het Sven Mislintat aan keepers met ervaring.

Daarmee zegt hij dus ook dat de komst van Diant Ramaj een hele vreemde move is van de Duitse technisch directeur. Nu Remko Pasveer en Geronimo Rulli kampen met een langdurige blessure heeft Maurice Steijn een serieus probleem door een gebrek aan opties onder de lat. "Ajax heeft drie keepers die niet goed genoeg zijn, en een veteraan van 39", begint De Snor.

"Dat is een groot probleem, want haal nu nog maar eens een goede keeper. Regeren is vooruitzien. Sven Mislintat had Noppert altijd moeten nemen. Ik denk dat hij beter is dan die eerste keeper die ze nu hebben, maar met die lange benen past hij weer niet bij Ajax of zo?", aldus Derksen. Toen de Argentijn geblesseerd uit was gevallen tegen Heracles Almelo was niet Ramaj, maar Gorter de man die het vertrouwen kreeg. In het uitduel tegen Excelsior zal blijken of hij opnieuw de voorkeur geniet. 

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers