‘Zo’n coronapaspoort zou dan kunnen dienen om toegang te krijgen tot een voetbalstadion’

De KNVB heeft een plan gemaakt, om de tribunes zo snel mogelijk weer vol te krijgen in Nederland. Met een strikt deurbeleid kunnen clubs hun supporters weer welkom heten. Het zal nog wel even duren, want de vaccinatiestrategie van de overheid richt zich nu op april/mei.

In een gesprek met De Telegraaf schets een woordvoerder een duidelijker beeld over de stand van zaken. “In aanloop werken we alvast aan een hybride overgangsmodel, waarin vaccinatie en coronatesten naast elkaar zullen bestaan. De vaccinatiestrategie van de overheid richt zich nu op april of mei voor massale vaccinatie van mensen van achttien tot en met zestig jaar.”

Toch zullen we deze maand al supporters terugzien in een Nederlands voetbalstadion. In de wedstrijd tussen NEC en Almere City vindt er een test mét supporters plaats. Het is dus maar de vraag wanneer andere clubs mogen volgen. “Dan zal misschien blijken hoe testen en vaccinatie toegang kunnen bieden tot sociale en economische activiteiten in de samenleving.”

“Zo’n coronapaspoort zou dan als bewijsstuk kunnen gaan dienen om toegang te krijgen tot een voetbalstadion. Maar dat is uiteindelijk aan de overheid dus. Die bepaalt of er een dergelijk vaccinatiepaspoort komt, hoeveel personen er onder welke omstandigheden in een stadion mogen en wanneer dit kan. De hybride oplossing is dus een combinatie van een vaccinatie of een negatieve test

Zelf schrijft De Telegraaf dat stadions waarschijnlijk rond augustus weer vol kunnen zitten. Dan zijn de meeste mensen gevaccineerd tegen het coronavirus.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl