Kuyt vond meelopen met Slot geweldig: "Fijn om daar nu te zijn"

Dirk Kuyt liep afgelopen week mee met Feyenoord-coach Arne Slot. Het clubicoon geeft in gesprek met ESPN aan dat hij het erg fijn vond om met de oefenmeester over het trainersvak te praten.

"Ik werd een tijdje geleden uitgenodigd door Arne Slot om eens langs te komen", aldus Kuyt. "Het was een hele mooie ervaring. Voor mij was het mooi om als beginnend trainer daar geweest te zijn", vervolgt de oud-trainer van ADO. Wanneer hij een vraag krijgt over 'het geheim van Slot', wil hij niet antwoorden. "Ik denk dat het netjes is om niet alle details te delen."

Feyenoord kan komende zondag kampioen worden wanneer PSV op zaterdag punten verspeelt bij Sparta. Kuyt had een groot aandeel in het laatste kampioenschap van Feyenoord. Hij werd echter niet gevraagd over zijn ervaringen toen hij op het trainingsveld van de Rotterdammers stond. "De energie en positiviteit zijn daar heel erg aanwezig. Het is heel fijn om daar nu te zijn. Het was niet de intentie om het over mijn eigen kampioenservaringen te hebben. Daar hebben we het niet over gehad. De ploeg is bezig met hun eigen missie."