Opstelling Feyenoord: Slot kiest voor deze elf tegen Atlético Madrid

De opstelling van Feyenoord voor de belangrijke Champions League-clash met Atlético Madrid is bekend. Onder anderen Gernot Trauner en Yankuba Minteh starten in de basis.

Trauner maakte eerder deze maand zijn rentree in de basis bij Feyenoord, in de Champions League-wedstrijd tegen Lazio. Ook in het competitieduel met AZ verscheen de Oostenrijker aan de aftrap. Afgelopen weekend tegen Excelsior werd hij op de bank gehouden door Slot. Nu is Trauner weer terug in de Rotterdamse defensie, die verder bestaat uit Lutsharel Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman.

De verwachting was dat Ramiz Zerrouki, net als in de drie voorgaande Champions League-duels, aan de aftrap zou verschijnen tegen Atlético Madrid. De Algerijn zit echter op de bank. Het middenveld wordt gevormd door Mats Wieffer, Calvin Stengs en Quinten Timber. Voorin is er een plek ingeruimd voor Minteh, evenals Santiago Giménez en Igor Paixão.

Feyenoord en Atlético Madrid trappen om 21.00 uur af. De wedstrijd in De Kuip staat onder leiding van de Engelse scheidsrechter Anthony Taylor.

Opstelling Feyenoord tegen Atlético Madrid: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Paixão

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Feyenoord - Atlético Madrid’

Feyenoord op Rapport: twee spelers scoren onvoldoende

Feyenoord uitgeschakeld in Champions League na frustrerende avond tegen Atlético Madrid

Feyenoord-fans verslagen na tweede tegentreffer: "Zijn een Europa League-ploeg"

Feyenoord dieper in de problemen: Atlético Madrid op 0-2 door wereldgoal

Kijkers #FEYATL verbazen zich: "Waar is de kolkende Kuip?"

Wat een pech: Feyenoord vroeg op achterstand tegen Atlético Madrid door eigen goal Geertruida

De Kuip is klaar voor Champions League-kraker; knallende opkomst

Het Legioen door het dolle heen om basisplaats Feyenoorder: "Goede keuze"