Boskamp lag in ziekenhuis: “Heb daar twaalf dagen gelegen, het ging heel slecht”

Jan Boskamp was bij de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax voor het eerst sinds lange tijd weer aanwezig in De Kuip. De oud-speler van de club vertelde aan tafel bij Veronica Offside dat hij kampte met serieuze gezondheidsklachten.

Boskamp geeft aan dat hij in het ziekenhuis heeft gelegen. '”Het was heel slecht. Ik was bijna bij de warme bakker.” De oud-prof vertelt dat hij een pacemaker heeft gekregen en daardoor zes dagen op de de intensive care lag. “Ik heb al twee keer een kijkoperatie gehad, toen hebben ze er stents ingezet. Maar het ging niet beter.” Er werd Boskamp verteld dat hij snel weer naar huis zou kunnen gaan. “Maar ik heb daar nog twaalf dagen gelegen. Ik kreeg er het RS-virus bij, en dan zaten mijn longen ook nog vol met water. Ik heb wel tien tot twaalf liter vocht uitgeplast.”

Bij de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax (1-1) was Boskamp aanwezig, maar wel met dokters aan zijn zijde. Hij was dolgelukkig zo vertelde hij. “Het is niet te geloven. Ik zei altijd dat ik zo moe was. Dat is nu niet meer zo.”

Net binnen