Van der Gijp reageert op uitspraken Berghuis: 'Ik begrijp het niet'

René van der Gijp heeft maandagavond gereageerd op de uitspraken die Steven Berghuis na afloop van Feyenoord - Ajax deed. Berghuis was na afloop zichtbaar geïrriteerd over de manier waarop Van der Gijp zich voorafgaand aan het enorm beladen duel had geuit. 

De analist liet zich ontvallen dat Ajax de van Feyenoord overgekomen creatieveling maar beter niet mee kon nemen naar Rotterdam. Ook moest hij lachen om de ideeën over het meenemen van dartpijltjes om door de gespannen netten heen te gooien. De uitspraken schoten bij Berghuis in het verkeerde keelgat. Na de wedstrijd nam hij de rol van de media op de hak en noemde hij Van der Gijp 'de domste van allemaal'. Maandagavond kwam de reactie.

'Mijn zoon belde en vertelde dat Berghuis mij dom had genoemd. Hij zei dat Berghuis er niet ver naast zat', begint Van der Gijp met een lach. 'Ik begrijp het niet en weet niet waar het om ging', doelt hij op de situatie. In de uitzending wordt duidelijk dat de voormalig PSV'er het hele idee van de dartpijlen ridiculiseerde. Hij staat nog steeds achter het standpunt dat hij Berghuis niet had meegenomen als het plan was om hem te laten invallen.

'Je hebt je daar een hoop gezeik mee op de hals gehaald', legt Van der Gijp uit. 'Die teamgenoten hebben in de bus toch met de gedachten gezeten wat er zou gaan gebeuren. Het hele team is erdoor beïnvloed. Ik had hem opgesteld als ik tijdens de trainingsweek had gezien dat het hem niks had gedaan, maar het deed hem wel wat', besluit de analyticus. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl