Jubileumtreffer Messi kroon op Argentijnse feestavond

Argentinië heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een oefenwedstrijd van Panama met 2-0 gewonnen. Het was het eerste duel van de wereldkampioen in hun eigen land sinds het winnen van het mondiale eindtoernooi. De stemming was daarom fantastisch en de spelers, met Lionel Messi in het bijzonder, genoten daar met volle teugen van.

Tekst gaat verder onder de Tweet. 

Thiago Almada opende de score voor de Argentijnen, maar er moest nog even gewacht worden op het slotstuk van de wedstrijd. In de 88e minuut mocht aanvoerder Messi achter de bal gaan staan en hij krulde deze feilloos binnen. Dit was het 800e (!) doelpunt uit zijn carrière en zijn 99e voor zijn land. Volgende week oefent de wereldkampioen tegen Curaçao. Dan kan Messi zijn 100e interlandtreffer gaan maken.

Tekst gaat verder onder de Tweet. 

Na afloop was het groot feest in El Monumental in Buenos Aires. Elke speler kreeg een replica van de wereldbeker om in de lucht te houden, er werd vuurwerk afgestoken en de familie van de spelers kwam het veld op. Messi gaf ook nog een emotionele speecht aan de uit hun dak gaande fans. Daarin vertelde hij dat zijn droom is uitgekomen en dat alle spelers de erkenning en liefde van de Argentijnse fans verdienen.

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl