'Engelse en Duitse grootmacht melden zich ook voor Feyenoord-target'

De transfermarkt is geopend en dat betekent dat er wereldwijd gewisseld gaat worden van werkgevers, zo ook in de Eredivisie. Feyenoord ziet Keito Nakamura als één van de serieuze opties om vanaf komend seizoen op de flank te spelen, maar volgens Daily Mail zijn er een aantal grootmachten die met de Japanner in zee willen.

Het medium noemt Borussia Dortmund, Aston Villa en Liverpool. De aanvaller van LASK Linz maakte zeventien doelpunten in de hoogste competitie van Oostenrijk in het afgelopen seizoen. De Japanner kan ook naar Duitsland, Engeland of Frankrijk. Eerder werd namelijk al bekend dat Eintracht Frankfurt, Borussia Mönchengladbach, Lille, Olympique Lyon en Stade de Reims ook interesse hebben. De vleugelaanvaller heeft een geschatte marktwaarde van acht miljoen euro.

Voor Feyenoord is het niet de absolute favoriet, maar staat hij wel op het lijstje om in de gaten te houden. Algemeen directeur Dennis te Kloese liet zich al eens uit over de mogelijke versterking. "Prima speler, maar nu niet de eerste optie. Het is simpel: wij brengen nu alles in kaart. Kijken naar mogelijkheden en naar spelers die haalbaar zijn. Straks is de trainer terug en kunnen we eventueel handelen op de markt."