Worden Sporting en Marcel Keizer hier 'genaaid'? Verdediger Jefferson krijgt rood, maar waarom?

Het zag er net weer een beetje rooskleurig uit voor Marcel Keizer en Sporting Lissabon, want kort voor rust waren de Portugezen op voorsprong gekomen bij Villarreal, via Bruno Fernandes. Na de 0-1 nederlaag uit het heenduel waren de bordjes op dat moment precies in evenwicht, maar dit helpt dan niet. Verdediger Jefferson krijgt in de 50e minuut zijn tweede gele kaart. Wat doet hij nou eigenlijk? Echt met opzet of ongelukkige landing?

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘LIVE TOPIC: Alle hoogtepunten uit de knockout-duels in de Europa League van 21 februari’

Late gelijkmaker redt Peter Bosz niet in Europa League: Krasnodar schakelt Leverkusen uit

Mooie beelden: Ex-verdediger Malmö FF jut 'oude' supporters op voor uitduel met Chelsea

Bizar! Leverkusen-verdediger Dragovic komt tegen Krasnodar weg met geel na deze doodschop

VIDEOGOAL: Dinamo Kiev - Olympiakos Piraeus 1-0 (Fran Sol)

Keeper Slavia Praag gaat met de bal aan de wandel tegen RC Genk en dat heeft desastreuze gevolgen

WTF-VIDEO: Sofyan Amrabat en Stefano Denswil gruwelijk in de fout bij doelpunten RB Salzburg

VIDEO GOAL: Arsenal - Bate Borisov 2-0 (Shkodran Mustafi)

FC Barcelona of Dinamo Zagreb? Kroaten na geniale aanval op voorsprong tegen Viktoria Plzen

VIDEO GOAL: Arsenal - Bate Borisov 1-0 (eigen goal Zakhar Volkov)