'Concurrentie voor Antwerp FC: ook interesse van Spaanse sterkhouder voor Blind'

Antwerp FC is niet de enige gegadigde om Daley Blind in te lijven. Volgens diverse media is ook Real Sociedad geïnteresseerd in de diensten van de inmiddels transfervrije verdediger.

Blind zou gecharmeerd zijn van het project van technisch directeur Marc Overmars. Echter wil Real Sociedad, de huidige nummer drie van La Liga, (voorlopig) financieel verder dan gaan Antwerp FC. Dat weten Het Nieuwsblad en De Telegraaf te melden. Ook vanuit de MLS zou er interesse zijn, al is niet duidelijk om welke club(s) het gaat. Volgens Belgische media hakt de 99-voudig international een dezer dagen de knoop door over zijn vervolgstap.

Ajax maakte dinsdagmiddag bekend dat het contract van Blind ontbonden is. De verbintenis zou aanvankelijk komende zomer aflopen, maar eindigt nu op 31 december van dit jaar. De linkervleugelverdediger stond twee periodes onder contract bij Ajax. De clubicoon speelde in totaal 333 officiële wedstrijden voor de Amsterdammers. Daarin scoorde hij dertien keer en gaf hij 21 assists.

Ook interessant