Eloy Room toch blij ondanks zevenklapper: "Dit shirt doe ik nooit meer uit"

Argentinië heeft vannacht Curaçao eenvoudig aan de kant gezet in een oefenwedstrijd. Het werd uiteindelijk 7-0 voor de wereldkampioen. Voor Eloy Room, de doelman van de uitploeg, was het ondanks de nederlaag een mooie avond.

Lionel Messi was weer de grote man Argentijnen. De superster maakte een hattrick, maar zag Room ook een aantal ballen van hem pakken. Na afloop mocht de keeper het shirt hebben van de speler van Paris Saint-Germain en daar was Room maar wat blij mee: "Iedereen is fan van Messi."

Tekst gaat verder onder de Tweet.

"Hij scoorde een paar keer, maar ik heb ook een paar schoten van hem tegengehouden. Na de wedstrijd zei hij dat ook tegen mij. Dat betekent veel voor mij. Die reddingen heb ik nodig voor YouTube", lacht Room tegenover TyC Sports. Ik doe dit shirt nooit meer uit. Ik slaap erin. Niemand kan dit van me afpakken."

Tekst gaat verder onder het Instagram bericht.

Mijlpaal Messi

Ook voor Messi was het een mooie avond. De Argentijnse speler scoorde zijn 100e (101e en 102e) interlandgoal en is daarmee pas derde speler die dit weet te presteren. Ali Daei (109) en Cristiano Ronaldo (122) maakten er meer.

Feyenoord-doelman vertrekt