'Ajax en PSV volgen middenvelder FC Utrecht'

Taylor Booth heeft over interesse niks te klagen. De Amerikaanse middenvelder van FC Utrecht kwam afgelopen zomer transfervrij over van Bayern München en speelde zich in de Domstad in de kijker bij meerdere grote clubs. Volgens De Telegraaf zou hij ook in Nederland een stap hogerop kunnen maken.

Eerder kwam Voetbal International al met het nieuws dat Booth gevolgd zou worden door een club die momenteel nog actief is in de Champions League. Nu zijn Ajax en PSV daar volgens De Telegraaf dus bijgekomen. Meerdere clubs uit Europa zouden de middenvelder van Utrecht in de gaten houden. De Domstedelingen verlangen wel een hoop van geïnteresseerde ploegen. Het prijskaartje om de nek van Booth zou 8,5 miljoen euro bedragen.

Voorselectie

In de Eredivisie speelde de Amerikaan tot nu toe achttien wedstrijden waarin hij twee keer scoorde en drie assists gaf. Voor de aankomende interlandperiode is hij opgenomen in de voorselectie van zijn land. Met zijn club Utrecht gaat het niet zo goed. Eerst werd er verloren in de beker van Spakenburg (1-4) en vervolgens werd thuis een voorsprong weggeven tegen Fortuna Sittard (1-2). Booth miste deze duels door een blessure.