Oud-PSV'er is hoopvol en ziet Eindhovenaren alsnog doorgaan: "Het is geen wonderploeg"

Het Europa League-avontuur van PSV kreeg niet het gewenste vervolg in Sevilla. De Eindhovenaren verloren in Spanje met 3-0 en hebben een wonder nodig om deze ronde van het Europese toernooi te overleden. ESPN-analist Marciano Vink ziet kansen voor PSV: "Als PSV met lopende mensen de verdediging kan ontregelen, dan is het echt geen wonderploeg", aldus de oud-speler van onder meer Ajax en PSV.

In Spanje liep PSV door een goal voor rust van Youssef En-Nesyri en twee goals in de tweede helft van respectievelijk Lucas Ocampos en Nemanja Gudelj tegen een nederlaag aan. De Eindhovenaren gingen voortvarend van start tegen Sevilla, maar kregen de deksel op de neus en moeten in het Philips Stadion aan de bak. Volgens Vink is het zaak dat PSV binnen de eerste 20 minuten een goal maakt: "Tegen Sevilla kan dat", stelt de analist bij Voetbalpraat. "De backs van Sevilla hebben er niet veel kaas van gegeten. Als je de beelden bekijkt dan zie je gewoon dat die twee heel veel ruimte in hun rug weggeven", analyseert Vink vervolgens, waarna hij concludeert dat PSV met lopende mensen de verdediging van Sevilla kan ontregelen. "Het is echt geen wonderploeg", aldus Vink.