Afellay: "Het zou toch onbegrijpelijk zijn als ze nu de markt opgaan voor een keeper?"

Justin Bijlow zal voorlopig niet onder de lat van Feyenoord staan. De goalie liep een breuk aan zijn pols op en is daardoor voorlopig niet inzetbaar. Na afloop van de remise op Het Kasteel vertelde Arne Slot dat hij de transfermarkt op wil gaan voor een nieuwe doelman.

Dat zorgt voor veel onbegrip bij Ibrahim Afellay. De analist snapt niet waarom de Rotterdammers dat zouden doen, omdat zij op dit moment al drie keepers in de selectie hebben. "Het zou toch onbegrijpelijk zijn als ze nu de markt opgaan voor een keeper? Bijlow gaat op een gegeven moment terugkomen en is duidelijk de eerste keeper. Wellenreuther heeft eerder al laten zien dat hij een waardige vervanger is. Dan heb je Lamprou ook nog, die schuift door in de pikorde. Waarom zou je dan een onnodig probleem veroorzaken?", zegt hij bij Studio Voetbal.

De blessure van Bijlow zorgt voor meer problemen bij Feyenoord, omdat Slot ook vertelde dat het nu belangrijk is om bepaalde keuzes te heroverwegen. "We zullen zeker een nieuwe keeper gaan aantrekken, maar dat heeft wel gevolgen voor de beoogde transfers van aankomende twee weken", zei hij op Het Kasteel. 

Dat betekent ook dat de komst van Luka Ivanusec, die al zeker leek door alle akkoorden, weer in een ander daglicht is komen te staan. Ivanusec is een speler waar we interesse in hebben, maar we moeten gaan kijken wat we willen nu ook onze keeper geblesseerd is. We moeten er over na gaan denken. We zijn een club die het geld maar één keer kan uitgeven", aldus Slot.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers