Advies voor FC Twente om lang te wachten op Ajacied: "Hij speelde echt heel goed"

Arnold Bruggink vindt dat FC Twente er verstandig aan doet om op Jurgen Ekkelenkamp te wachten. Ook bij een vertrek van Donny van de Beek verwacht Bruggink niet dat Ajax ineens gaat inzetten op de 20-jarige middenvelder, maar Bruggink vindt hem dermate goed dat FC Twente geduld moet hebben. In gesprek met VoetbalTijd geeft hij zijn kijk op de situatie. 

"Ik heb hem zien spelen tegen RKC Waalwijk en toen speelde hij echt goed, maar ik denk dat Ajax niet op hem gaat inzetten. Als Van de Beek weg zou gaan, heb je toch sterk de indruk dat Ajax daar nieuwe spelers voor gaat halen. Maar dat is pas het moment dat FC Twente in kan gaan springen en dan praat je misschien wel over eind september. FC Twente moet gewoon lang wachten."

Eerder nam FC Twente al Kik Pierie en Danilo op huurbasis over van Ajax. Vorig seizoen speelde Noa Lang tijdelijk bij de Tukkers. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl