'Inter droomt van winterse komst Santiago Gimenez'

Inter Milan zet Santiago Gimenez ver bovenaan het verlanglijstje. De Champions League-finalist van het afgelopen seizoen is gecharmeerd van de topscorer van de Eredivisie en denkt eraan om in de winter een bod te doen op de Mexicaan, aldus La Gazzetta dello Sport.

Het Italiaanse medium schrijft zelfs dat "Inter droomt van Gimenez". Dat het voorlopig bij alleen dromen blijft lijkt niet uitgesloten, want Feyenoord kan de hoofdprijs vragen voor zijn oogappel. De Mexicaan vertegenwoordigt een waarde van 35 miljoen volgens Transfermarkt.nl. Een bedrag dat voor Inter iets te gortig lijkt. "Als de financiële middelen er waren, zou Inter zonder aarzeling werk maken van de spits van Feyenoord, zelfs al worden de onderhandelingen lastig vanwege de hoge vraagprijs van de Nederlanders", aldus La Gazzetta dello Sport.

Inter is een van de vele namen die in een adem wordt genoemd met de Feyenoorder. Eerder maakten diverse media al melding over interesse van Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt, SS Lazio, Real Madrid en ook Atlético Madrid. Deze interesse is niet onlogisch, daar Gimenez al 12 goals en 2 assists gaf in acht competitiewedstrijden dit seizoen.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers