Wijffels schrijft Feyenoord-speler af: "Hij is klaar, gewoon niet goed genoeg meer"

Maarten Wijffels heeft zich in de AD Voetbal Podcast duidelijk uitgelaten over Feyenoord. De journalist wil het niet hebben over de eenvoudige zege van de Rotterdammers op promovendus Almere City FC, maar wél vooruitblikken op de toekomst en vooral ook op het perspectief voor een aantal spelers.

"Voor Feyenoord telt de wedstrijd in Utrecht komende week. Dat wordt er één", begint hij. "Utrecht speelt thuis, met de messen geslepen. Ze kunnen het niet maken om te verliezen. Dan mag Feyenoord het laten zien. Dat wordt de eerste Champions League-wedstrijd van het seizoen. Utrecht-uit, dat is Champions League." De Domstedelingen namen na de slechte Eredivisie-start al afscheid van Michael Silberbauer en naar alle waarschijnlijkheid staat interim Rob Penders langs de lijn tijdens het treffen met Feyenoord.

"Waar ik benieuwd naar ben in die wedstrijd: welke wapens heeft Feyenoord? Welke wapens hebben ze die ze nog kunnen toevoegen aan wat ze vorig seizoen al hadden. Het niveau van vorig seizoen halen is in de Champions League niet meer genoeg. Daar moet een schepje bovenop. Dat kan hem zitten in: hoe voorspelbaar ben je?", concludeert Wijffels.

Tot slot richt de journalist zich op de aanval en ziet hij een aantal verbeterpunten voor Arne Slot. "Jahanbakhsh is klaar bij Feyenoord, die is niet goed genoeg meer. Minteh stond er nu in, dus Slot is al aan het kijken wat hij toch kan veranderen. Hij wil wel met buitenspelers blijven spelen, niet met twee spitsen. Ueda hoort eigenlijk ook in de basis, maar die is niet complementair aan Gimenez. Dat zijn toch allebei een beetje statische spitsen."

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers