Bazoer reageert op geruchten over een transfer naar Ajax

In tegenstelling tot wat De Telegraaf beweerde, is Riechedly Bazoer niet bezig met een terugkeer naar Ajax, zo laat zijn broer en zaakwaarnemer Irchandly Bazoet aan Voetbal International weten. De verdediger van Vitesse, dit seizoen de grote uitblinker in Arnhem, staat wel in de belangstelling van diverse clubs, zo bevestigt zijn broer.

"Het klopt dat er meerdere clubs hun interesse kenbaar hebben gemaakt, maar Riechedly focust zich op Vitesse en zijn doelen voor dit seizoen. Die doelen zijn Europees voetbal halen met Vitesse en terugkeren in Oranje."

Bazoer is dus niet bezig met een terugkeer naar Ajax: "Dat hij het liefst naar Ajax wil, klopt niet. Daar is hij nu totaal niet mee bezig. Na het behalen van zijn persoonlijke doelen gaan we na dit seizoen rustig bekijken of de geschikte club ertussen zit. De ambitie om een stap te maken is er zeker, kijkend naar zijn leeftijd van pas 24 jaar."

Bazoer speelde van 2012 tot 2017 (in de jeugd) bij Ajax en vertrok vervolgens voor twaalf miljoen naar Wolfsburg. Via FC Porto en FC Utrecht belandde hij in de zomer van 2019 bij Vitesse. Daar is hij vaste waarde en uitblinker. 

Speciaal voor alle bezoekers van Voetbalflitsen is er een exclusieve promotie geregeld in samenwerking met JACKS. Bij JACKS kun je tijdelijk gebruik maken van de x100 Odds Boost op Feyenoord tegen NEC. Zet €1 in op Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale tegen een eenmalige quotering van x100. Oftewel, €100 cash met een €1 inzet als Feyenoord wint! Wie wil dat nou niet?

Wat moet je doen?

In een paar simpele stappen kun je gebruik maken van deze eenmalige actie:

Stap 1: Meld je aan bij Jacks.nl

Stap 2: Doe een storting van minimaal €20 en maximaal €100.

Stap 3: Claim geen andere welkomstbonus. Dan is de Odds Boost namelijk niet meer beschikbaar.

Stap 4: Zet €1 in en als Feyenoord scoort in beide helften tijdens de Bekerfinale wordt er €100 cash aan je account toegevoegd.

Stap 5: Cash uit je winst!

REGISTREER JE HIER

Jacks.nl – Een legale en betrouwbare bookmaker Uiteraard heeft JACKS een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit en dus gaat het hier om een betrouwbare bookmaker. Anders zouden we deze actie ook niet aanbieden op Voetbalflisten. Het grote voordeel van JACKS is het snelle registratieproces en de snelle uitbetalingen. Een gokje wagen is nog nooit zo makkelijk geweest!

*Dit artikel is in samenwerking gemaakt met onlinecasinosvergelijken.nl