Wow: Dit zijn de woningen van Nederlandse topvoetballers én trainers

Het leven van voetballers wordt door iedereen gezien als luxe. Dure auto's, mooie horloges en bovenal gigantisch mooie villa's of een riant penthouse is niet vreemd bij de internationale sterren. Bekendeburen.nl beschikt over foto's van een aantal nationale topspelers. Neem snel een kijkje!

Donny van de Beek

Donny van de Beek verdiende door zijn glansrijke rol in één van de meest succesvolle elftallen uit de historie van Ajax een mooie transfer naar het Engelse Manchester United. In de Premier League maakt hij geen indruk, maar dat heeft te maken met een gebrek aan speelminuten. In november besloot hij een schitterend appartement te kopen met butler én lift. In de Amsterdamse Zuidas beschikt hij over een woonoppervlakte van ruim 140 vierkante meter... wow!

Micky van de Ven

Micky van de Ven stapte dit jaar over van de Bundesliga naar de Premier League. Waar hij op de Nederlandse velden bekend werd als verdediger van FC Volendam is hij inmiddels uitgegroeid tot bassispeler in de defensie van Tottenham Hotspur. Dat voelde hij ook in zijn portemonnee, want hij is de trotse eigenaar van een riant penthouse in zijn geboorteplaats Wormer. Een dakterras van een krappe twintig vierkante meter, panoramisch uitzicht en een prijs van 650.000 euro!

Louis van Gaal

Louis van Gaal kocht dit jaar geen huis in zijn geliefde Portugal, maar is nu samen met Truus de trotse eigenaar van een schitterende woning in Noordwijk. Zijn nieuwe 'optrekje' kostte 3,2 miljoen euro en daar krijgt de voormalig bondscoach van Oranje 220 vierkante meter aan woonoppervlakte voor terug. Dat is echter niet het enige, want de voetbalcoach heeft ook een helikopterstandplaats bij zijn woning!

Arne Slot

De trainer van Feyenoord is niet alleen gelukkig als zijn Feyenoord een wedstrijd wint, maar zal vast en zeker ook zeer tevreden zijn met het optrekje waar hij over beschikt in Zwolle. De oefenmeester heeft namelijk een monumentale parel uit 1881 in zijn bezit! Volgens Bekende Buren betaalde Slot ruim één miljoen euro voor deze woning. De keuze is reuze, want dit huis beschikt over vijf slaapkamers, twee badkamers en drie verdiepingen!

Ruud van Nistelrooij

Zijn eerste klus op het hoogste niveau bleek geen succes, maar Ruud van Nistelrooij is wel succesvol bezitter van het nodige vastgoed. De oefenmeester vertrok één wedstrijd voor het einde van het seizoen bij PSV, maar kan nog altijd goed leven van zijn andere werk. Hij zou beschikken over een garage en in totaal zes panden in Oss, Eindhoven en Heesch. Volgens Bekende Buren heeft Van Nistelrooij zo'n 1,5 tot 2 miljoen euro winst gemaakt op dit portfolio aan vastgoed.

Foto's: Bekendeburen.nl