'Rangers FC tikt met vierde bod op Danilo vraagprijs van Feyenoord aan'

Rangers FC heeft zondag een vierde bod uitgebracht op spits Danilo, meldt het Algemeen Dagblad. Met de geboden transfersom tikt de Schotse recordkampioen de vraagprijs van Feyenoord aan.

Het moge duidelijk zijn dat Rangers geïnteresseerd is in de diensten van Danilo. De Schotten legden deze transferzomer al drie keer eerder een bod neer bij Feyenoord, dat telkens de boot afhield. Rangers heeft zondag opnieuw een poging gewaagd. Het AD spreekt van een 'ultiem bod'. Volgens bronnen is Rangers nu de vraagprijs van Feyenoord op een haar na genaderd. Een transfer van Danilo naar Ibrox Park is daardoor 'heel dichtbij'.

Rangers pikte eerder deze transferzomer al twee andere spitsen op. Zo kwam oud-Feyenoorder Cyriel Dessers voor vijf miljoen euro over van Cremonese en werd voormalig PSV'er Sam Lammers voor 3,5 miljoen euro losgeweekt bij Atalanta Bergamo.

Vorige zomer maakte Danilo de transfervrije overstap van aartsrivaal Ajax naar Feyenoord. De Braziliaan begon het seizoen als basisspeler, maar raakte na de winterstop zijn plek kwijt aan Santiago Giménez. Desondanks miste Danilo geen enkele wedstrijd. In 48 optredens kwam hij tot veertien doelpunten en vier assists.

Feyenoord-doelman vertrekt