Steijn en Kabalt begraven strijdbijl; kortgeding van de baan

Maurice Steijn en advocaat Jan Kabalt zijn tevreden met de rectificatie van Pierre van Hooijdonk en hebben daarom besloten géén kortgeding meer aan te spannen. Dat was in eerste instantie wel de bedoeling, omdat Pi-Air niets had laten horen voor het gestelde ultimatum van woensdagmiddag 12:00 uur.

Daarmee lijkt er voorlopig een einde te komen aan de soap in de voetbalwereld, die sinds zondagavond in gang is gezet. Van Hooijdonk beschuldigde de Ajax-trainer van 'duistere dealtjes' toen hij trainer was van NAC Breda, maar laat middels een rectificatie weten geen bewijzen te hebben voor deze aantijgingen. Inmiddels is duidelijk dat er geen vervolgstappen gaan volgen vanuit kamp Steijn. "Hij heeft aan onze eisen voldaan en daarmee is het kort geding van de baan", luidt de boodschap van de raadsman.

“Afgelopen zondag heb ik tijdens de uitzending gezegd dat Maurice Steijn betrokken zou zijn geweest bij duistere dealtjes met makelaars. Deze opmerking heb ik in ‘the heat of the moment’ gemaakt, in een discussie met tafelgasten. Voor mijn opmerking heb ik geen bewijs en die opmerking had ik daarom ook niet moeten maken. Ik neem hierbij terug wat ik over Maurice heb gezegd en ik bied hem mijn excuses aan. Wanneer het stof is gedaald, neem ik contact op met Maurice om wat tussen ons speelt, uit te praten”, aldus Van Hooijdonk middels een rectificatie op de site van de NOS. Hij zal voorlopig géén tafelgast meer zijn bij Studio Voetbal.

Oudste Ajacied ooit in Eredivisie
Duurste Nederlandse voetballers