Zerrouki reageert voor het eerst op transfer: "Iedereen wist dat ik naar Feyenoord wilde gaan"

Ramiz Zerrouki reageert na afloop van het uitduel bij FC Emmen (0-3) voor het eerst op zijn aanstaande transfer naar Feyenoord. De middenvelder zag een deal met de Rotterdammers al meerdere keren door de mand vallen op het laatste moment en geeft aan gelukkig te zijn met het idee dat het nu bijna helemaal rond is: "Ik ben heel trots en heel blij."

"Ja, daar ben je altijd wel bang voor natuurlijk", vertelt Zerrouki wanneer hem gevraagd wordt of hij niet nog bang was dat het feest opnieuw niet door zou gaan. "Maar dit gaat nu wel door, dus ik ben alleen maar blij." Volgens Zerrouki is dit de beste oplossing voor iedere partij: "Ik denk dat iedereen wel wist dat ik hier graag heen wilde en dat iedereen nu is nu. Dat is alleen maar mooi."

Zerrouki wist al wel langer dat zijn transfer aanstaande was, maar moest dit nog wel even geheim houden voor zijn naasten. "De meesten hadden niet verwacht dat het nu al rond zou zijn. Iedereen was positief verrast. Sommige jongens vroegen die week nog: wat ga je nou doen? Ik wist het al lang en toen kon ik het ze eind die week vertellen."

De rol van Arne Slot is ook groot bij deze transfer van Zerrouki. Zijn vertrouwen was voor de middenvelder van groot belang: "Dat is alleen maar mooi. Ik kijk ernaar uit om het nieuwe seizoen daar te beginnen. Ik hoop wel dat hij blijft natuurlijk, maar we gaan het zien."

scroll-down Meer lezen over dit
trending topic?
trending
Lees verder over‘Excelsior - Feyenoord’

Samenvatting: alle goals en reacties van #excfey

Feyenoorders even bang voor misstap: 'Slechtste pot dit seizoen, maar wij hebben Santi'

Kuyt vertelt anekdote over verloren kampioensduel: "Hij was van plan om alles kort en klein te slaan"

VIDEO GOAL: Excelsior - Feyenoord 0-1 (Santiago Giménez)

Feyenoorders niet te spreken over veld: 'Degraderen de beste oplossing!'

Opstelling Feyenoord bekend: Slot puzzelt met verdediging en Paixao krijgt voorkeur